Kivitelezés

Magas minőségi elvárásokkal rendelkező ügyfélkörrel rendelkezünk és főként családi házak és kisebb társasházak kivitelezésével foglalkozunk.

Az építőipari kivitelezés a fő profilunk, cégünk a kivitelezési munkák nagy részét saját állományunkban lévő szakemberekkel, eszközökkel és gépekkel végezzük, egyes szakmunkák elvégzésére megbízható 15-20 éve folyamatosan kapcsolatban lévő alvállalkozókat és szakmérnököket alkalmazunk állandó szakértői felügyelet és segítség mellett, amely biztosíték a minőségre és a határidők betartására.

A kivitelezésben 15-30 éves gyakorlattal rendelkező, szakirányú felelős műszaki vezetői jogosultsággal bíró kollégáink irányítják és ellenőrzik a munkákat. Tevékenységünk során fontos szempontnak tartjuk az új technológiák megismerését és alkalmazását, ezért folyamatosan képezzük magunkat és az elsajátított tudást a legkorszerűbb technológiákkal ötvözve használjuk a gyakorlatban. Így képesek vagyunk kiemelkedő minőséget határidőre biztosítani a Megrendelőiink számára.